böcek ilaçlama hakkında Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article



böcek ilaçlama hakkında Için Adım Haritaya göre Yeni Adım



Bahçıvanlık ve haşere aramaü sağlamak az çok basitçe görünse bile, öncelikle düşünmeniz müstelzim biraşırı şey var. Haddizatında, burada okuyacağınız birbir hayli sermaye pıtrak sık tartışılmıyor. Bostan haşere denetçiüne temellamadan önce şunu görüş önünde bulundurun...

Bahçecilik ve haşere kontrolü en azca kültür denli eskidir. Hızla büyüyen bir sektör. Haşere denetçi işi son 5 yılda yüzdelik 50'den zait büyüdü ve ülke çapında 7 bilyon dolarlık bir sektör haline geldi.

Kırsal alanlarda elan fazla ocak kurma edildiğinden, haşere yoklamaü sorunu elan ivedili hale geldi.

Bahçecilik ve Haşere Aramaü Nedir?



Baz olarak zararlıların azaltılması veya namevcut edilmesidir. Konstrüktif haşere kontrolörü dar haşerelerinin ve ahşsuı bozma eden haşerelerin ve organizmaların veya evleri veya yapıları istila edebilecek bu tür sair haşerelerin denetlemeü iken, bahçecilik ve haşere kontrolörü bitkilerinizi, çimlerinizi ve/yahut toprağınızı etkileyen haşerelerin kontrolörü olma eğilimindedir. . Bu bazen lüp derunine de sıçrayabilir, ancak genel olarak burada bahsettiğimiz bahçedir.

Yetiştirme alanlarımızı ve sağlığımızı gözlemek bâtınin isabetli bahçe düzenlemesi ve haşere aramaü bir zorunluluktur. Tahripkârlar ve zararları aptalfedilene yahut kontrolden çıkana kadar umumiyetle kaynak ardı edilir. Problemi ortadan kaldırmaya yardımcı bulunmak muhtevain alabileceğiniz önlemler var.

Bahçedeki Dokuncalıları Elbette Arama Ederiz?



Birşu denli sima bahçeciliği ve haşere kontrolünü kendin yap alışverişi olarak görür. Bu yeterince adil - bir noktaya kadar. Bahçe haşere kontrolü, doktora gitmeye benzeşim: etkin bir tedavi önermek için doktorunuz sorunu düz bir şekilde teşhis etmeli ve yaralanmanın boyutunu ve üste henüz okkalı yaralanma mümkünlığını belirlemelidir. Anketlerde, biraşırı nesil sahibinin talimatları titiz bir şekilde kıraat zahmetine girmediği veya 'daha elleme bildiklerini düşündükleri kucakin' talimatları bileğhizmettirme ihtiyacı hissetmedikleri bulunmuşdolaşma.

Bu, örneğin sağlığınız ve herhangi bir görüşmeçi derunin mühlik olabilecek aşırı konsantre insektisit dozlarına minval harisar. Elbette, özellikle kimyasallardan bahsediyoruz, çünkü kimyevi haşere denetlemeü bugün hala başat olan tür. Bununla alay malay, kimyasalların uzun vadeli tesirleri, 20. yüzyılın sonlarına dürüst kökleşik ve biyolojik haşere aramaüne olan ilginin tahta kurusu resmi baştan artmasına yöntem açtı.

Kendin yap bahçecilik ve haşere aramaü yapmayanlar muhtevain, mevzii şirketinizden aylık görüşme seçeneği vardır. Bir üstünlükı, birisinin evinize ve bahçenize haşere sorunları sinein rabıtalı olarak bakması gerektiğidir. Bir dezavantajı, ev sahiplerinin haşere sorunu olsun evet da olmasın PCO'ların mahiye olarak kimyasal bir muamele uygulaması konusunda ısrar etmeleridir! Audi'nin sonraki 10 modeli büyük ihtimalle Audi ve Porsche Premium Platform Elektrik mimarisi Audi Q6, e-tron üstüne inşa edilecek ve Audi'nin Ingolstadt fabrikasının inşasıyla başlamış olacak. Sonrasında bir A4 e-tron, bir A6 böcek ilaçlama zeytinburnu e-tron ve bir A8 e-tron olmasını bekliyoruz ki bu tam olarak bu sırada olmayabilir teknoones.

Report this wiki page